Information

Under 90-talet när Stockholms Vattenfestival ägde rum var drakbåtarna ett oerhört populärt inslag i Stockholm. Över 1000 lag från nästan lika många företag var med och tävlade. Många hade flera lag som tävlade i en intern företagskamp. Många företag tävlade mot varandra branschvis. Oavsett vad, så var drakbåtstävlingarna en kul aktivitet som uppskattades av många. Drakbåtstävlingarna var den perfekta lagaktiviteten som kunde få alla att kämpa tillsammans mot ett gemensamt mål.

Vi har saknat drakbåtstävlingarna, och därför beslutat oss för att ta dem tillbaka till Stockholm. Tillsammans med Örnsbergs Kanotsällskap kommer vi den 29 – 31 augusti att arrangera Drakbåtskampen i Djurgårdsbrunnsviken vid Sjöhistoriska Museet. Vår förhoppning är ni vill vara med oss i uppbyggnaden av drakbåtstävlingarna i Stockholm, och få det att bli en tradition igen. Alla är välkomna att anmäla lag.

För att det ska bli en ännu bättre upplevelse och möjlighet till att bygga lag, så kommer vi att bygga upp en After Paddle Zone där alla kan umgås mellan och efter loppen. Hit är självklart även era kollegor och vänner välkomna. Här kommer det att bjudas på skön musikunderhållning, och serveras god mat och förfriskningar från baren. Mat & dryckespaket beställs innan.

Vi kommer att ha begränsat antal platser i år. Anmäl därför ert lag snarast.