BUTIKEN

MAT & DRYCK

Oavsett hur det går i själva drakbåtstävlingen, så hoppas vi att alla ska känna sig som vinnare i After Paddle baren. Här kommer det att vara full fart hela dagen och kvällen.

För att kunna erbjuda god service och garantera mat och dryck till alla så rekommenderar vi er att förbeställa mat & dryckespaket. I paketet ingår reserverad plats i restaurangtältet, en god hamburgare och två dryck (öl/glas vin). Beställning sker i samband med att ni fyller i anmälan.

After paddle paketet (mat inklusive 2 dryck):  280 kr exklusive moms/ person.

 

TÄLT

Det kommer förutom bar/restaurangtältet att byggas upp en ”tältby” med mindre tält som respektive lag kan hyra. Ett eget tält är en bra mötesplats – både för laget och era supporters :-).  Tältet kommer vara uppmärkt med ert företagsnamn på en skylt. Tälten finns i storlekarna 3 x 3, och 5 x 5. Varje tält innehåller bord och bänkar. Montering ingår. Bokning av tält gör ni när ni fyller i anmälan. Om ni har frågor eller särskilda önskemål, vänligen maila oss: info@drakbatskampen.se.

Lilla tältet:  5.500 kr exklusive moms. Stora tältet:  8.500 kr exklusive moms.

 

LAGKLÄDSEL

När det är tävling måste ni självklart ha ett gemensamt matchställ.

Profilföretaget Brands 4U hjälper oss att ta fram snygga lagtröjor. Gå in på deras sajt och se olika erbjudanden som är framtagna till Drakbåtskampen. Klicka här för att lägga din beställning.