Anmälan

Ett lag består av 13 personer, varav 12 paddlar och 1 trummar takten. Vi tillhandahåller en professionell styrman. Ett lag får vara färre än 13 personer, dock ej färre än 9, dvs 8 som paddlar och 1 som trummar.

Ett lopp är 200 meter. Varje heat kommer att bestå av 6 båtar (med reservation för ändringar – beroende på antalet anmälda lag). Alla lag är garanterade minst 2 lopp. Varje tävlingspass kommer att avslutas med en final.

Drakbåtskampen håller med båtar, flytvästar, trumma, och styrman.

Alla lag är garanterade minst 2 lopp. Varje tävlingspass avslutas med en final. Drakbåtskampen består av flera olika tävlingspass (tidsintervaller), så att alla ska kunna finna en lämplig tid som passar. Det är dock begränsat antal platser i respektive tävlingspass. Anmäl er därför snarast om ni vill ha en specifik tid. Om ert önskade tävlingspass är fullt så finns det förhoppningsvis plats i ett annat tävlingspass. Exakta starttiderna bestäms i början av augusti när vi har klart med hela startfältet.

Om ni inte finner någon plats eller har andra önskemål eller funderingar, kontakta oss på info@drakbåtskampen.se.

Pris per lag är 7.950 kr exklusive moms.

Tävlingspassen (med reservation för vissa tidsjusteringar):

10.00 – 12.00
12.00 – 14.00
14.00 – 17.00
17.00 – 20.00

För att Drakbåten ska kunna hjälpa er att bygga lagkänslan ännu mer så kommer det att erbjudas möjligheter till mingel med mat, dryck och underhållning på plats. Mer info om det finner ni under AFTER PADDLE. Ni kommer även att kunna boka ert eget tält som ni kan ha som träffpunkt och samlas i före och efter tävlingarna – se vidare i BUTIKEN.

Till anmälan