Information

KLICKA HÄR FÖR ATT SE VÅR FILM

Grundidén med Drakbåtskampen är att erbjuda ett roligt evenemang, där företag tillsammans med sina kollegor, ska få möjligheten att ha kul och umgås i en rolig och uppskattad miljö.

Drakbåtskampen äger rum den 31 augusti och 1 september (2023) i Djurgårdsbrunnsviken, vid Sjöhistoriska museet. Ni väljer en av dagarna som ni vill delta.

Ett lag består av 13 personer, varav 12 paddlar och 1 trummar takten. Ni får vara färre, om ni inte kan få ihop fullt lag. Ni måste dock vara minst 6 personer för att ni ska kunna delta. Utöver era lagmedlemmar tillkommer en professionell styrman som hjälper er att styra båten i mål 🙂

Ett lopp är 200 meter. Varje heat består av flera tävlande lag. Alla lag är garanterade minst 2 lopp. En vinnare utses varje dag. Tävlingsordning och starttider bestäms i augusti.

I anmälningsavgiften ingår lån av båt, flytvästar, paddlar, trumma, och professionell styrman.

Om ni är ett större företag, som vill ha en egen kickoff/dag/tävling, vänligen kontakta oss för offert. info@drakbatskampen.se

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA VIDARE TILL ANMÄLAN

Varför ska man delta? Att tävla i drakbåtspaddling är kul och en fantastiskt bra teambuildingaktivitet. Perfekt för företag som vill svetsa samman kollegorna på jobbet. Alla kan delta – enda kravet är att deltagarna är simkunniga. Kombinationen med att paddla i lag och sedan få hänga tillsammans i ”After Paddle Village” är den perfekta kickstarten inför hösten.

I After Paddle Bar serveras det kall dryck, god mat och skön musik hela kvällen. Här kan dessutom era supporters/kollegor hänga med. Om ni vill försäkra er om att få sitta tillsammans och få sittplatser under samma tak, så rekommenderar vi att ni beställer ett tältpaket (ett tält med golv och möbler). Det brukar vara uppskattat att ha ett eget ”klubbhus” som ni kan hänga i under dagen. Många brukar dessutom pryda sina tält med företagsskyltar och flaggor för att bygga lite mer ”lagkänsla”. Tältet har ni tillgång till hela dagen.

För att utveckla lagkänslan ännu mer så rekommenderar vi alla att klä sig som ett lag, dvs i likadana tröjor, mössor, hattar eller dylikt.