Information

Drakbåtskampen är det perfekta evenemanget/kick offen inför höstupptakten med kollegorna. Att paddla drakbåt är kul, och en superbra lag-byggar-aktivitet. Ett hundratal företag kommer att vara med och utmana er. Efter tävlingarna umgås ni i After Paddle Bar, där det serveras kalla öl, god mat och skön musik. Evenemanget kommer att anpassas utifrån gällande restriktioner med avstånd, antal deltagare, osv. Om ni önskar så bokar ni ett eget tält för ert företag.

Anmäl ett lag nu

Tävlingarna äger rum i augusti, i Djurgårdsbrunnsviken vid Sjöhistoriska museet.

Ni väljer vilken vilken tid/ startgrupp ni vill tillhöra. Båt, flytvästar, paddlar, trumma och professionell styrman ingår. Reservation för att tiderna kan ändras beroende antalet anmälda lag o. Läs mer om startgrupper m.m. här.

Ett lag består av 13 personer varav 12 paddlar och 1 trummar takten. Vi tillhandahåller en professionell styrman. Ett lopp är 200 meter. Varje heat består av flera tävlande lag. Alla lag är garanterade minst 2 lopp. Drakbåtskampen lånar ut båtar, flytvästar, paddlar, trumma, och styrman.

Att paddla drakbåt är den optimala teambuilding-aktiviteten. Perfekt för företag som vill svetsa samman kollegorna på jobbet. Kombinationen med att paddla i lag och sedan hänga tillsammans i “After Paddle Bar” är den perfekta kick offen inför hösten.

Anmäl ett lag nu