After Paddle

Det kommer att byggas upp en tältby som är själva samlingspunkten för hela eventet; After Paddle Village. Här kommer det att serveras skönt gung med svänging musik, nygrillat och kall dryck hela dagen/ kvällen. Till After Paddle Village är alla välkomna, dvs även era kollegor/vänner som inte tävlar. Vi rekommenderar er att boka ett eget tält om ni vill ha garanterade sittplatser och sitta tillsammans.

MAT & DRYCK

För att kunna erbjuda bästa möjliga service så rekommenderar vi er att ni förbeställer mat & dryckespaket. I paketet ingår grillat med tillbehör, samt två dryckesenheter (öl/ vin/ alkoholfritt). Ni kan även förbeställa extra dryckesbiljetter om ni önskar att dela ut extra biljetter till kunder och kollegor.

Menyn är inte fastställd ännu. Mer information kommer längre fram. För mer information maila till info@drakbatskampen.se.

TÄLT

Ni kan boka eget tält om ni vill garantera er om sittplatser och sitta lite ostört tillsammans med era kollegor. Här kan ni samlas före, mellan och under loppen. Dessutom kan ni bjuda in era kollegor och kunder till tältet.

Tältet kommer att vara uppmärkt med ert företagsnamn. I tältpaketen ingår montering av tält, golv, bord & bänkar och belysning. Vi erbjuder föera olika tältstorlekar (går även att göra specialbeställningar vid förfrågan).

För mer bokning eller mer information maila till info@drakbatskampen.se.