After Paddle

Oavsett hur det går i själva drakbåtstävlingen, så hoppas vi att alla ska känna sig som vinnare i After Paddle Bar. Här kommer det att vara full fart hela dagen och kvällen.

MAT & DRYCK

Att äta, dricka och mingla är för många viktigare än själva tävlingen. Vi har därför satsat på After Paddle Bar med skön musik och bra barhäng. Det kommer att byggas en “tältby” med bar & restaurangtält där ni kan hänga hela kvällen.

För att kunna erbjuda bästa möjliga service och garantera mat och dryck, så rekommenderar vi er att förbeställa mat & dryckespaket. I paketet ingår grillat med tillbehör, samt två dryck (öl/glas vin). Ni kan även förbeställa extra dryckesbiljetter om ni önskar att dela ut extra biljetter till kunder och kollegor.

Menyn är inte fastställd ännu. Mer information kommer längre fram. För mer information maila till info@drakbatskampen.se.

TÄLT

Om ni vill ha ett eget “kryp in” och sitta lite ostört, eller vill försäkra er att ni får sitta tillsammans – då kan det vara bra att ha ett eget tält.  Här kan ni samlas före, mellan och under loppen. Dessutom kan ni bjuda in era kollegor och kunder till tältet.

Tältet kommer att vara i byn. och uppmärkt med ert företagsnamn. I paketet ingår montering av tält, golv, bord/bänkset, belysning.

Om ni har andra önskemål, såsom specifik mat, egen bar, eller dylikt så är det självklart möjligt. Vänligen maila eventuella funderingar till info@drakbatskampen.se.

Mer information om storlek, priser, m.m. kommer lägre fram.