Anmälan

Vad kul att ni vill vara med på Drakbåtskampen!

Ett lag består av 12 som paddlar och 1 som trummar takten. Ni får vara färre än 13 personer, men får ej vara färre än 6. Utöver era lagmedlemmar tillkommer en professionell styrman i varje båt.

Vänligen fyll i nedan hur många lag ni vill anmäla, samt vilken dag och tid ni vill tävla. Det är två olika startgrupper. Räkna med att ni behöver vara på plats ca 45 minuter innan utsatt tid för er startgrupp.

När vi har mottagit er anmälan kommer vi att återkomma med en bekräftelse och mer information.

Efter tävlingen är det ”After paddle” med BBQ, mingel och musik i tältbyn. Nedan kan ni beställa en god grillbuffé till hela laget. Önskar ni beställa ytterligare matpaket till era supporters så går det självklart bra. Lämna ett meddelande i fältet längst ned.

Om ni vill ha garanterade sittplatser och försäkra er om att ni får sitta tillsammans med era kollegor, så rekommenderar vi er att boka ett tältpaket. I paketet ingår ett eget tält, golv, bänkar, bord, och belysning. Tältet har ni tillgång till hela dagen.

Om ni har några frågor eller önskemål, vänligen lämna ett meddelande i fältet längst ned. För mer information läs här.

Betalningsvillkor: 30 dagar. På samtliga priser tillkommer lagstadgad moms.

Avbeställningsvillkor: Avbeställningen skall ske skriftligen till info@drakbatskampen.se. En avbokningsavgift debiteras enligt följande:

  • 50% av Lagavgiften debiteras om avbeställning sker 61 dagar eller tidigare före evenemangsdatum
  • 50% av den den totala beställningen (lagavgift, mat, dryck, tält, m.m.) debiteras om avbokning sker 30-60 dagar före evenemangsdatum
  • 100% den den totala beställningen (lagavgift, mat, dryck, tält, m.m.) om avbokning sker 29 dagar eller senare före evenemangsdatum

Vänliga hälsningar
Drakbåtskampen

Anmälan

  • Finns det något önskemål på företag som du skulle vilja utmana? Antingen om du endast har företagsnamnet, eller om du även har en kontaktperson, så kontaktar vi dem. 🙂
  • Grillbuffe exklusive dryck
  • Ett tält med golv, belysning, bord och bänkar
  • 0,00 Kr
    Moms tillkommer
  • Kontakt- & Fakturauppgifter